Human design som hjælp til at finde hjem i dig selv

Overvejer du nogle gange hvorfor du ikke er sådan ægte glad – helt ind i knoglerne. Eller er du blevet nysgerrig på hvem du er helt inde i dig selv. Har du glemt at mærke efter hvilken person du er – måske i mange år. Er tiden inde til at stoppe op og mærke efter hvad du inderst inde ønsker og hvem du inderst inde er, så kan det at kende dit Human Design være en hjælp på den rejse.

Gennem vores opvækst har vi lært at tilpasse os til vores forældres og omverdenens måde at være i verden på og deres regler og normer. Det er ikke nogens skyld, for alle dem omkring os har gjort det bedste de kunne ud fra de forudsætninger de havde på det tidspunkt. Vi vil som mennesker bare gerne passe ind og føle os elsket og accepteret af andre, så helt naturligt og uden at være bevidst om det, har vi tilpasset os.

Jeg kan anbefale dig at få læst dit Human design, for det kan give dig en dyb forståelse og en accept af hvem du er, hvordan du er og dine handlemønstre. Det kan give dig en dyb klarhed over hvor i dit liv du er i balance og hvor har noget at arbejde med. Du vil komme til at forstå hvordan du bedst træffer beslutninger og hvordan du forvalter din energi. Og du får en forståelse af dine styrker og svagheder.

Human Design er et system som trækker tråde fra astrologi, IChing, Kabbalah, Tree of life og chakrasystemet. Human Design sammenkæder både det videnskabelige og det spirituelle.

Human Design handler om at finde tilbage til dig, til den du var da du blev født, og endnu ikke havde adopteres andres regler og normer. At arbejde med sit Human Design kan ændre dit liv og dit syn på dig selv, samt hvilke strategier der er specifikke for dig – så du kan leve et liv med mere tilfredshed, fordi du følger og respekterer dig, din indre vej og autoritet, frem for at forsøge at leve op til alle andres forventninger.

Der findes flere sider hvor man kan trække sit Human Design chart og for at kunne gøre det, skal du kende din fødselsdato og dit fødselstidspunkt, samt den by du er født i.

Er du nysgerrig på dit chart kan du trække det her www.humandesign.com

Human Design chartet giver dig et indblik i den du præcis er skabt til at være – uden alle de forskellige regler og kasser vi har tillært os selv (eller vores omverden har tillært os). Er du klar til at få læst dit Human Design, kan du booke en 1:1 med mig.

Ved en Human Design reading vil du få information om din specifikke energitype, den unikke måde du bedst træffer beslutninger på. Din strategi og hvordan du bruger den, samt tips til hvordan du kommer mere i flow og lytter til den du er indeni.

Readingen foregår via zoom og jeg sender dig optagelsen bagefter, så du kan lytte til den igen og igen.

Human design reading

1:1 reading

ca. 45 min.

1.111 kr.

Du booker en reading og jeg sender dig link til zoom inden.

Husk at skrive din fødselsdato, fødested og tidspunkt i kommentaren ved bestilling.

Send en besked

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en besked her. Jeg hjælper dig gerne i gang med de essentielle olier. Jeg glæder mig til at være med på din rejse.